Počet porcií: 4 - 6
Náročnosť: jednoduché
Čas prípravy: cca 35 minút
Suroviny:
Grilovaný ananás pripravujeme metódou priameho grilovania, stredný žiar. Čerstvý ananás je nutné ošúpať, nakrájať na kolieska a vyrezať tvrdý stred. V menšej miske zmiešame cukor so škoricou a kolieska ananásu v ňom obalíme, takto pripravené kúsky vkladáme do rozpáleného grilu. Príprava je veľmi jednoduchá a rýchla - grilovanie trvá 4 - 6 minút z každej strany. Jednotlivé porcie dozdobíme čerstvou mätou, popr. smotanou alebo zmrzlinou.
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Tohtoročnej zime už definitívne odzvonilo. Jar je v plnej sile a my dostali chuť na poriadnu...
Novinkami pre tohtoročnú grilovaciu sezónu sú okrem iného aj nové modely peletových grilov Pit...