Počet porcií: 4 - 6
Náročnosť: jednoduché
Čas prípravy: cca 35 minút
Suroviny:
Grilovaný ananás pripravujeme metódou priameho grilovania, stredný žiar. Čerstvý ananás je nutné ošúpať, nakrájať na kolieska a vyrezať tvrdý stred. V menšej miske zmiešame cukor so škoricou a kolieska ananásu v ňom obalíme, takto pripravené kúsky vkladáme do rozpáleného grilu. Príprava je veľmi jednoduchá a rýchla - grilovanie trvá 4 - 6 minút z každej strany. Jednotlivé porcie dozdobíme čerstvou mätou, popr. smotanou alebo zmrzlinou.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...