Počet porcií: 2 - 6
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 60 minút
Suroviny:
U hrušiek odrežeme špičky, vykrajovačom opatrne odstránime stredy hrušiek. Takto pripravené hrušky vo vnútri pokvapkáme citrónom a naplníme rozdrvenými sušienkami, zasypeme jednou lyžičkou cukru zmiešaného s korením. Hrušky zaklopíme odrezanými špičkami. Celé potrieme maslom, vložíme do zapekacej misky a zvrchu zasypeme ešte zľahka cukrom. Podlejeme trochou vody a vložíme do grilu rozpáleného na nepriame grilovanie na cca 35 minút. Občas skontrolujeme prepečenie špajľou, mala by ľahko prejsť do stredu. Tento výborný dezert podávame horúci.
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Tohtoročnej zime už definitívne odzvonilo. Jar je v plnej sile a my dostali chuť na poriadnu...
Novinkami pre tohtoročnú grilovaciu sezónu sú okrem iného aj nové modely peletových grilov Pit...