Počet porcií: 2 - 6
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 60 minút
Suroviny:
U hrušiek odrežeme špičky, vykrajovačom opatrne odstránime stredy hrušiek. Takto pripravené hrušky vo vnútri pokvapkáme citrónom a naplníme rozdrvenými sušienkami, zasypeme jednou lyžičkou cukru zmiešaného s korením. Hrušky zaklopíme odrezanými špičkami. Celé potrieme maslom, vložíme do zapekacej misky a zvrchu zasypeme ešte zľahka cukrom. Podlejeme trochou vody a vložíme do grilu rozpáleného na nepriame grilovanie na cca 35 minút. Občas skontrolujeme prepečenie špajľou, mala by ľahko prejsť do stredu. Tento výborný dezert podávame horúci.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...