Počet porcií: 8
Náročnosť: stredne ťažké
Čas prípravy: 1 hodina
Suroviny:
Cesto:
Postup:
Ananás pokrájame na rovnako hrubé kolieska, ugrilujeme na rošte grilu. Do stredu grilu vložíme liatinovú panvicu. Na panvici zmiešame smotanu s hnedým cukrom, mletou škoricou a maslom. Prevaríme na karamel. Zložíme z grilu a na karamel naukladáme kolieska grilovaného ananásu. Zo surovín na cesto vymiešame tekuté cesto a ananás zalejeme. Pečieme pozvoľna pod vekom grilu. Skúšku prepečenia vykonáme vpichnutím špajle, ak je suchá, môžeme koláč vyklopiť. Podávame teplý aj studený. Môžeme dozdobiť šľahačkou.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...