Počet porcií: 8
Náročnosť: stredne ťažké
Čas prípravy: 1 hodina
Suroviny:
Cesto:
Postup:
Ananás pokrájame na rovnako hrubé kolieska, ugrilujeme na rošte grilu. Do stredu grilu vložíme liatinovú panvicu. Na panvici zmiešame smotanu s hnedým cukrom, mletou škoricou a maslom. Prevaríme na karamel. Zložíme z grilu a na karamel naukladáme kolieska grilovaného ananásu. Zo surovín na cesto vymiešame tekuté cesto a ananás zalejeme. Pečieme pozvoľna pod vekom grilu. Skúšku prepečenia vykonáme vpichnutím špajle, ak je suchá, môžeme koláč vyklopiť. Podávame teplý aj studený. Môžeme dozdobiť šľahačkou.
Ďalšia dlho očakávaná novinka tohtoročnej grilovacej sezóny - dva modely grilov Plancha od...
Nový, ľahko prenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vašim perfektným spoločníkom na...
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...