Počet porcií: 8
Náročnosť: stredne ťažké
Čas prípravy: 1 hodina
Suroviny:
Cesto:
Postup:
Ananás pokrájame na rovnako hrubé kolieska, ugrilujeme na rošte grilu. Do stredu grilu vložíme liatinovú panvicu. Na panvici zmiešame smotanu s hnedým cukrom, mletou škoricou a maslom. Prevaríme na karamel. Zložíme z grilu a na karamel naukladáme kolieska grilovaného ananásu. Zo surovín na cesto vymiešame tekuté cesto a ananás zalejeme. Pečieme pozvoľna pod vekom grilu. Skúšku prepečenia vykonáme vpichnutím špajle, ak je suchá, môžeme koláč vyklopiť. Podávame teplý aj studený. Môžeme dozdobiť šľahačkou.
Sezóna údenia je už v plnom prúde, preto sa pre Vás snažíme zabezpečiť ďalšie a ďalšie príchute...
Digitálne elektrické udiarne Borniak Simple s možnosťou pomalého grilovania pri nízkych teplotách...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...