Počet porcií: 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 25 minút
Suroviny:
Postup: Klasy kukurice opatrne olúpeme, šúpolie ponecháme. Toto otočíme, nožnicami skrátime a stiahneme povrázkom. Vznikne nám prírodné držadlo. Klas potrieme zo všetkých strán bylinkovým olejom pripraveným z oleja, petržlenu, cesnaku, soli a korenia. Rozpálime gril na strednú teplotu a klasy grilujeme po dobu 12 - 15 minút. Priebežne otáčame a kontrolujeme, aby sa nám na klasoch vytvorili pekné zlatohnedé mriežky od grilovacieho roštu. Po sňatí z grilu ihneď podávame.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...