Počet porcií: 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 25 minút
Suroviny:
Postup: Klasy kukurice opatrne olúpeme, šúpolie ponecháme. Toto otočíme, nožnicami skrátime a stiahneme povrázkom. Vznikne nám prírodné držadlo. Klas potrieme zo všetkých strán bylinkovým olejom pripraveným z oleja, petržlenu, cesnaku, soli a korenia. Rozpálime gril na strednú teplotu a klasy grilujeme po dobu 12 - 15 minút. Priebežne otáčame a kontrolujeme, aby sa nám na klasoch vytvorili pekné zlatohnedé mriežky od grilovacieho roštu. Po sňatí z grilu ihneď podávame.
V prebiehajúcej grilovacej sezóne sa nám pre našich zákazníkov podarilo naskladniť nové plynové...
Nový, ľahko prenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude vašim perfektným spoločníkom na...
Leto je tu a k nemu patria aj výlety, ktoré nás stoja veľa energie, obzvlášť ak sa rozhodnete...