Počet porcií: 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 25 minút
Suroviny:
Postup: Klasy kukurice opatrne olúpeme, šúpolie ponecháme. Toto otočíme, nožnicami skrátime a stiahneme povrázkom. Vznikne nám prírodné držadlo. Klas potrieme zo všetkých strán bylinkovým olejom pripraveným z oleja, petržlenu, cesnaku, soli a korenia. Rozpálime gril na strednú teplotu a klasy grilujeme po dobu 12 - 15 minút. Priebežne otáčame a kontrolujeme, aby sa nám na klasoch vytvorili pekné zlatohnedé mriežky od grilovacieho roštu. Po sňatí z grilu ihneď podávame.
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Tohtoročnej zime už definitívne odzvonilo. Jar je v plnej sile a my dostali chuť na poriadnu...
Novinkami pre tohtoročnú grilovaciu sezónu sú okrem iného aj nové modely peletových grilov Pit...