Počet porcií: 2
Náročnosť: jednoduché
Čas prípravy: 2,5 hodiny
Suroviny:
Postup: Pekné mäsité zadné koleno z bravčového kusa opláchneme pitnou vodou a osušíme. Kožu na kolene narežeme ostrým nožom do kosoštvorcov. Koleno nasolíme a okoreníme. Rukami vmasírujeme soľ a korenie do každého záhybu. Nakoniec mäso podľa chuti posypeme rascou. Celé koleno vložíme do alobalovej misky a podlejeme olejom a pivom. Vložíme do rozkúreného grilu a za občasného potierania grilujeme nepriamo pri teplote cca 200 - 250 stupňov po dobu 2 - 2,5 hodiny. Podľa potreby podlievame pivom. Podávame s chrenom, horčicou a chlebom.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...