Počet porcií: 2
Náročnosť: jednoduché
Čas prípravy: 2,5 hodiny
Suroviny:
Postup: Pekné mäsité zadné koleno z bravčového kusa opláchneme pitnou vodou a osušíme. Kožu na kolene narežeme ostrým nožom do kosoštvorcov. Koleno nasolíme a okoreníme. Rukami vmasírujeme soľ a korenie do každého záhybu. Nakoniec mäso podľa chuti posypeme rascou. Celé koleno vložíme do alobalovej misky a podlejeme olejom a pivom. Vložíme do rozkúreného grilu a za občasného potierania grilujeme nepriamo pri teplote cca 200 - 250 stupňov po dobu 2 - 2,5 hodiny. Podľa potreby podlievame pivom. Podávame s chrenom, horčicou a chlebom.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...