Otázky a odpovědi

Prehľad zaslaných otázok a odpovedí

Na tejto stránke nájdete odpovede na najčastejšie otázky, ktoré nám posielate. Ak sa chcete na niečo opýtať, využite náš formulár, radi vám odpovieme. Pošlite nám svoju otázku.

Vyberte si prosím oblasť, ktorá vás zaujíma:

  • 27.07.2016 Michael R.

    Nepasuje mi kartuša na gril, čo mám robiť?

    Dobrý deň, zakúpil som si plynový gril Weber Q 100 s plynovou kartušou, ktorá však nepasuje na dodávanú prepojovaciu hadicu. Môžete mi poradiť, ako mám postupovať? Vopred ďakujem za vašu pomoc.
  • 23.07.2016 Ota K.

    Rozbil sa mi stojan na gril, môžete mi ho opraviť?

    Dobrý deň, mám doma gril od Weber Q 2400 Stand a rozbil sa mi ten stojan. Keď sa u vás zastavím, opravíte mi to? Alebo vymeníte mi ten rozbitý stojan za nový? Vďaka za odpoveď.
  • 23.07.2016 Vendula N.

    Môžem rošt z grilu Q 1400 umyť v umývačke?

    Dobrý deň, mám vážny záujem o elektrický gril Weber Q 1400 v gaštanovej farbe. Chcela by som sa opýtať, či je možné umývať rošt v umývačke riadu alebo sa jedná o príliš náchylný materiál, ktorý sa ľahko naruší alebo poškriabe? Ďalej by som sa chcela opýtať, či je možné získať gril za nejakú výhodnejšiu cenu. Ďakujem za odpoveď.
  • 20.07.2016 Teodor P.

    Predávate náhradné diely do grilov Weber?

    Dobrý deň, môžete mi pomôcť? Pri poslednej grilovačke sa mi rozbil gril Weber, náhradné diely som v najbližšej predajni nezohnal a tie od inej firmy mi do grilu nepasovali. Máte vy, ako predajňa Weber World na sklade náhradné diely alebo ma môžete prípadne odkázať na predajňu, kde tie náhradné diely zoženiem? Ďakujem za pomoc.
  • 20.07.2016 Jiří Č.

    Máte otáčací špíz pre grily o priemere 47 cm?

    Dobrý deň, možno to nebolo na vašich stránkach, ale niekde som sa dočítal, že Weber robí aj otočný špíz pre grily s priemerom 47 centimetrov. Je možné ho u vás objednať? Ďakujem za odpoveď.
  • 20.07.2016 Eva N.

    Koľko potrebujem brikiet na ugrilovanie väčšieho prasiatka?

    Dobrý deň, poradíte mi, aké veľké množstvo brikiet alebo dreveného uhlia budem potrebovať na ugrilovanie väčšieho prasiatka? Ďakujem za vašu pomoc.
  • 20.07.2016 Artur B.

    Predávate nejaké príručky ako na grily Weber, recepty na nejaké zaujímavé jedlá by taktiež prišli vhod?

    Dobrý deň, pred časom som si vybral gril od značky Weber, ale doteraz som sa s týmto grilom moc nezžil. Som úplný začiatočník a bez pomoci sa nezaobídem. Odporučili by ste mi nejakú príručku alebo kuchárku s radami a tipmi ako správne grilovať? Ďalej som si na vašich stránkach všimol, že organizujete akési akadémie grilovania. Môžem sa do kurzu prihlásiť, alebo už tento rok žiadne nebudú? Zvládnu kurz aj začiatočníci?
  • 20.07.2016 Václav N.

    Máte GBS grilovací rošt tiež pre gril One-Touch 67 cm?

    Dobrý deň, predávate taktiež grilovací rošt s vyberateľným stredom aj pre grily One-Touch 67 cm? Ďakujem za odpoveď.
  • 19.07.2016 Kryštof M.

    Predávate nejaké cestovné grily?

    Dobrý deň, môžete mi odporučiť nejaký jednoduchý cestovný gril, ktorý by som si so sebou mohol vziať k vode? Ďakujem za odpoveď.
  • 19.07.2016 Michal Š.

    Máte skladom ochranný obal na gril Weber Performer Original?

    Dobrý deň, máte skladom ochranný obal na kotlový gril Weber Performer Original GBS s produktovým číslom 7449? Ďakujem za odpoveď.

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít