Otázky a odpovědi

Prehľad zaslaných otázok a odpovedí

Na tejto stránke nájdete odpovede na najčastejšie otázky, ktoré nám posielate. Ak sa chcete na niečo opýtať, využite náš formulár, radi vám odpovieme. Pošlite nám svoju otázku.

Otázky z oblasti Údržba grilu

Späť na prehľad
  • 08.05.2017 Jakub M.

    Čím môžem čistiť gril z nerezovej ocele?

    Dobrý deň, mám doma nerezový gril Weber Genesis II LX S-640 a chcel som sa opýtať, čím mám čistiť časti grilu, ktoré sú z nerezovej ocele? Ďakujem za odpoveď.
  • 25.04.2017 Vladimír K.

    Môže kefa Triangel poškriabať smaltovaný povrch?

    Dobrý deň, dostali sme od detí nový plynový gril Weber Q 3000. Teraz by sme si radi zakúpili nejaké príslušenstvo. Akú čistiacu kefu nám môžete odporučiť? Nemôže vo veľkej miere odporúčaná kefa Triangel svojimi oceľovými štetinami smaltovaný povrch poškriabať? A má váš liatinový tál na Weber grily Q 300/320 a 3000/3200 smaltovaný povrch? Ďakujem za vašu odpoveď.
  • 29.09.2016 Jana H.

    Čím sa dá čistiť obojstranný liatinový tál?

    Dobrý deň, poradíte mi, čím sa dá čistiť obojstranný liatinový tál pre grily Summit? Je lepšie čistiť ho vodou so saponátom alebo skôr odporúčate očistiť liatinový tál škrabkou? Ďakujem za radu.
  • 28.07.2016 Monika R.

    Ako mám čistiť gril Go-Anywhere?

    Dobrý deň, pred časom som si u vás zakúpila Weber gril na drevené uhlie Go-Anywhere, môžete mi prosím poradiť, ako tento gril čistiť? Ďakujem.
  • 27.07.2016 Hana S.

    Dajú sa rošty z plynového grilu umývať v umývačke?

    Dobrý deň, môžete mi prosím poradiť? Je možné rošty z plynového grilu umývať v klasickej umývačke na riad? Ďakujem za odpoveď.
  • 23.07.2016 Vendula N.

    Môžem rošt z grilu Q 1400 umyť v umývačke?

    Dobrý deň, mám vážny záujem o elektrický gril Weber Q 1400 v gaštanovej farbe. Chcela by som sa opýtať, či je možné umývať rošt v umývačke riadu alebo sa jedná o príliš náchylný materiál, ktorý sa ľahko naruší alebo poškriabe? Ďalej by som sa chcela opýtať, či je možné získať gril za nejakú výhodnejšiu cenu. Ďakujem za odpoveď.
  • 20.06.2016 Josef Z.

    Čím môžem čistiť plynový gril Spirit E-210?

    Dobrý deň, mal by som na vás takú otázku. Mám od vás plynový gril Weber Spirit E-210 a rád by som si k nemu prikúpil čistiace prostriedky. Môžete mi poradiť, aké sa pre tento gril najlepšie hodia, a ktorými by som ho mohol naopak poškodiť? Ďakujem za vašu pomoc a radu.
  • 06.06.2016 Anna M.

    Dajú sa kotlové grily Weber čistiť robotickými čističmi?

    Dobrý deň, môžete mi prosím povedať, aké sú vaše skúsenosti s čistením Weber grilov na drevené uhlie pomocou robotických čističov? Akú značku by ste mi odporučili? Ďakujem za pomoc.
  • 30.05.2016 Ladislav P.

    Môžem čistiť gril Weber Q 1200 Stand kefou s oceľovými štetinami?

    Dobrý deň, rád by som si u vás kúpil plynový gril Weber Q 1200 Stand. Predtým by som sa ale rád informoval na možnosti údržby. V popise produktu uvádzate, že má tento gril porcelánom smaltovaný liatinový rošt. Aké odporúčate prostriedky na jeho čistenie? Možno naň použiť aj kefu s oceľovými štetinami? Ďakujem za odpoveď.
  • 03.02.2016 Filip S.

    Odporučíte mi nejaké čistiace prostriedky na grily z ušľachtilej ocele?

    Dobrý deň, môžete mi odporučiť nejaké šetrné čistiace prostriedky na môj gril Summit S-470 z ušľachtilej ocele? Bol pomerne drahý a nerád by som ho nešetrnou manipuláciou poškodil. Ďakujem za vašu odpoveď.

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít